Termeni si conditii generale de utilizare a siteului

Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului

Folosirea acestui website presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor urmatoare.

Termenii si Conditiile de utilizare a website-ului pot fi schimbate in orice moment de catre administrator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor acestuia. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi atrage obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea website-ului.

Accesarea sau vizitarea in continuare a website-ului, a oricarei pagini din acesta, precum si a oricarei componente a acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi aflate aici.

Drepturile asupra continutului website-ului

Continutul si elementele de grafica, continutul in format text si orice alt material transmis/e sub orice forma de si catre utilizatori (prin vizualizare directa pe website, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de website) apartin „Despre Credinta”. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin „Despre Credinta” acele materiale pentru care pe website s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care „Despre Credinta” le detine asupra/in legatura cu website-ul, continutul acestuia, orice modul sau componenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca, in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii continutului website-ului. Orice persoana care comunica in orice mod informatii ori materiale catre sau prin intermediul website-ului isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta  persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre website, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea „Despre Credinta”, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Un document disponibil pe website nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul website-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca administratorul va fi absolvit de orice raspundere. Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrânge si asupra obligatiei „Despre Credinta” de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile „Despre Credinta” impuse de lege.

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului si eventualele informatiile transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea „Despre Credinta” sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala in vigoare.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul va completa informatiile minime de identificare care sa faciliteze o comunicare fireasca cu ceilalti membri ai echipei „Despre Credinta”. Trebuie completate corect si cu informatii reale urmatoarele campuri unde este cazul: Nume, Prenume, E-mail, Bio. Utilizatorul nu va folosi in scop comercial continutul site-ului (in forma existenta sau modificata).

Utilizatorul nu va inlatura notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform acestor termeni de utilizare. Utilizatorul nu va crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Utilizatorul nu va utiliza website-ul pentru a trimite mesaje publicitare, nu va trimite mesaje cu conotatii sexuale. Pentru orice tip de solicitari va invitam sa folositi informatiile din pagina de contact.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Regulamentului European privind protecția datelor, intrat în vigoare în 25 mai 2018, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate de catre echipa „Despre Credinta”.

Datele colectate de catre „Despre Credinta” vor fi utilizate de catre administrator pentru:

– furnizarea de catre echipa „Despre Credinta” a informatiilor solicitate de persoana care a completat formularul;

– comunicarea dintre echipa „Despre Credinta” si detinatorul datelor din formular cu privire la orice activitati informationale si de marketing;

– imbunatatirea serviciilor/continutului furnizate prin intermediul site-ului „Despre Credinta”

– colectarea si prelucrarea datelor personale prin intermediul serviciilor de e-mail marketing furnizate de terti, care intra sub incidenta termenilor si conditiilor furnizorului.

Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii pe internet. Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre administrator in scopurile mentionate si sunt comunicate numai furnizorilor de servicii pe internet: anumiti colaboratori ai echipei „Despre Credinta” care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, a Regulamentului European privind protecția datelor, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru:

– Accesul asupra datelor personale;

– Rectificare;

– Ștergerea datelor;

– Restricții sau procesarea lor;

– Obiecții;

– Revizie asupra deciziilor automatizate sau de profil,

va rugam sa ne contactati la adresa mail@desprecredinta.org

Utilizatorii accepta ca evenimente legate de activitati de intretinere tehnica, asigurarea securitatii datelor si informatiilor, depasirea capacitatii normale a serverelor, intreruperea acesului la internet, probleme cu alimentarea cu electricitate a serverelor etc. pot avea ca efect scurte intreruperi ale accesului la //www.desprecredinta.org/.

Comunicarea dintre administratorul „Despre Credinta” si utilizatori

Utilizatorii //www.desprecredinta.org/ accepta sa primeasca mesaje de tip notificari prin email trimise de echipa „Despre Credinta”, continand informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

„Despre Credinta” poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare a //www.desprecredinta.org/, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului.