Niciun cuvant de la Dumnezeu nu este lipsit de putere.

Accepta vindecarea prin Cuvant!

Crezi că poți să fii
vindecat prin Cuvânt?

La această întrebare probabil nu poți să-ți răspunzi lămurit până când nu încerci să răspunzi la o alta:
Crezi în puterea de vindecare a Cuvântului Lui Dumnezeu?
Atunci când cuvântul pleacă de la Dumnezeu, el deja creează și recrează. El va pune sau repune la locul său acea parte a ființei tale care este lezată sau lipsește, creând echilibru. Isus Hristos a demonstrat în nenumărate cazuri de vindecari miraculoase aceasta putere a Cuvantului rostit in autoritate.
Știi faptul că o persoană care suferă de o boală trupească sau sufletească se poate trata și vindeca folosind remedii farmaceutice. La fel, afecțiunile și bolile sufletului, care au consecințe asupra trupului, poți să le tratezi prin „administrarea” adevărurilor cuvântului biblic.
Ca un medicament care îți face efectul chiar dacă nu înțelegi din ce este făcut și cum acționează, cuvântul dumnezeiesc va aduce în viața ta vindecarea pe care o dorești.
Acest lucru se realizează prin puterea pe care o are de la Dumnezeu.
Tu vei observa efectele „înghițirii pastilei” Cuvântului din ce în ce mai lamurit cu trecerea timpului.

Conceptul vindecării prin cuvant se referă la un proces în 4 etape. Acest proces are la bază un exercițiu zilnic, disciplinat și conștient de acceptare a afirmațiilor conținute de Biblie. De fiecare dată când accepți un adevăr biblic care are legătură cu viața ta, acel adevăr va pătrunde mai adânc în inima ta și efectul va fi mai puternic. Pe măsură ce crezi mai mult că acel adevăr este valabil pentru tine și crezi că va lucra în favoarea ta, adevărul își va elibera puterea de vindecare.
Procesul în 4 etape, simplu prezentat, arată așa:
Expunere: citește/ascultă cuvântul de care ai nevoie (poți găsi referințe tematice online),
Receptare: acceptă, crede, ai încredere că acel cuvânt este adevărat în ce te privește. (Și acționează, dacă ți se cere împlinirea unei condiții de concretizare a lui.),
Gestație: repetă zilnic acel adevăr, ca el să devină convingere (perioada de maturizare a adevărului în inima ta),
Naștere: concretizarea în viața ta a ceea ce ai crezut.
Înainte de toate, trebuie să exite o dorință sinceră și puternică de a primi vindecarea pe care Dumnezeu ți-a pus-o la dispoziție prin sacrificiul Fiului Său.
Pentru a înțelege mai bine acest proces, întâi…