Niciun cuvant de la Dumnezeu nu este lipsit de putere

Accepta vindecarea prin Cuvant!

Crezi ca poti sa fii
vindecat prin Cuvant?

La aceasta intrebare probabil nu poti sa-ti raspunzi lamurit pana nu incerci sa raspunzi la o alta:
Crezi in puterea de vindecare a Cuvantului Lui Dumnezeu?
Cand cuvantul pleaca de la Dumnezeu, el deja creeaza si recreaza. Pentru ca acest cuvant are putere creatoare, el va pune sau repune la locul sau acea parta a fiintei umane care este lezata, avariata sau lipseste pentru echilibru. Isus Hristos a demonstrat in nenumarate cazuri de vindecari miraculoase aceasta putere a Cuvantului rostit in autoritate.
Asa cum fiecare persoana care sufera de o afectiune sau boala trupesca sau sufleteasca se poate trata si vindeca folosind remedii farmaceutice, afectiunile si bolile sufletului cu consecinte asupra trupului pot fi tratate prin „administrarea” adevarurilor cuvantului biblic.
Ca o pastila care isi face efectul chiar daca tu nu intelegi din ce este facuta si cum actioneaza, doar datorita puterii pe care-o are, si cuvantul dumnezeiesc isi face efectul in viata ta chiar daca nu intelegi cum, in ce fel si ce produce exact, prin puterea pe care o are de la Dumnezeu. Asadar, desi nu stii cum actioneaza, vei constata consecintele inghitirii „pastilei” Cuvantului, efectele sale fiind din ce in ce mai lamurite cu timpul.

Conceptul vindecarii prin cuvant se refera la un proces in 4 etape care are la baza un exercitiu zilnic disciplinat si constient de acceptare a afirmatiilor conținute de Biblie. Cu fiecare exercitiu de acceptare a unui adevar rostit sau ilustrat de Cuvantul Lui Dumnezeu, acel adevar va patrunde mai adanc si se va lamuri mai tare in inima celui care il realizeaza. Cu cat credinta si increderea in valabilitatea adevarului este mai mare, cu atat mai tare el isi va elibera puterea.
Procesul in 4 etape, simplu prezentat, arata astfel:
Expunere: citirea/ascultarea cuvântului,
Receptare: credinta, încredere in acel cuvant si actiunea avand la baza acel cuvant.
Gestatie: perioada necesara pentru ca ceea ce ai primit sa se maturizeze (implineasca niste conditii ale concretizarii),
Nastere: aparitia concreta a ceea ce ai crezut in viata ta.
Insa inainte de toate trebuie sa exite o dorinta sincera si puternica de a beneficia de sanatatea pe care Dumnezeu ti-a pus-o la dispozitie prin sacrificiul Fiului Sau.
Pentru a intelege mai bine acest proces, ce presupune fiecare etapa, intai…