Esti mai mult decat biruitor!

Tu esti lumina lumii

Stii cine esti in Hristos?

Tu nu esti doar o simpla fiinta credincioasa.
Prin credinta in Hristos si sacrificiul Sau pe cruce ti-a fost deschisa calea catre Dumnezeu Tatal, Imparatia Sa si puterile ei. Dar nu spre binecuvantari de care vei beneficia doar candva, odata ce ai trecut pragul acestei lumi pamantesti, in cer. Tu poti sa beneficiezi de implinirea promisiunilor Lui Dumnezeu prin Hristos acum, aici. Si asta printr-un simplu fel de a aborda relatia cu Isus Hristos: credinta si ascultare in smerenie.
Identitatea ta asteapta sa fie manifestata de catre tine, pentru a fi binecuvantarea care ti-a fost menit sa fii. Iar revelatia ei vine din interiorul tau. Pentru ca tu ai in inima ta toata informatia despre cine esti si ce esti capabil sa faci.
Si odata ce ai inteles cata putere ti-a fost daruita prin acceptarea Mantuitorului, nimic nu te poate opri sa o exteriorizezi intr-o viata plina de libertate fata de tot ce crezi acum ca te impiedica sa stralucesti.
Daca ai doar o vaga impresie sau doresti sa te apropii mai mult de intelesul identitatii tale de crestin si a beneficiilor mantuirii prin credinta in Hristos, citeste in articolele acestui blog cum poti sa fii mai aproape de Acela in care crezi.

Aici vei gasi raspunsuri la intrebarile tale referitoare la cum sa beneficiezi de ceea ce ti-a oferit deja Dumnezeu prin Hristos.
Nu este vorba despre ce sa faci, ce sa practici, ce reguli sa aplici, ce dogme sa urmezi. Este vorba despre cum poti acum sa fii astfel incat sa te deschizi fata de ofertele Lui Dumnezeu.
Rezultatele obtinute vor fi mai multa claritate in ce priveste cine esti ca si credincios, ce te poti astepta din partea Lui Dumnezeu sa lucreze in viata ta, mai multa liniste interioara, bucurie si satisfactii concrete in viata ta pamanteasca.
Citind articolele te poti astepta sa intelegi mai bine:
– Cine esti in inima Tatalui,
– Ce beneficii concrete ai ca si crestin prin mantuirea oferita de Hristos,
– Cum poti sa te bucuri de aceste beneficii acum.
Iar pentru asta…