Despre blog

Prin Despre Credinta doresc sa te aduc in punctul in care sa intelegi ca a trai impreuna cu Dumnezeu, prin Fiul Sau, este foarte simplu.
Nu ai nevoie sa urmezi reguli, si sa ti se spuna ce sa faci. Regulile sunt in tine, daca esti crestin, sub forma iubirii pe care ai primit-o de la Dumnezeu. Toate regulile de buna convietuire cu semenii si de respect fata de ei sunt cuprinse in aceasta. Iar ce sa faci cu tine si cu viata ta, in general sau in anumite momente, stii foarte bine. Cauta in adancul inimii tale.
Ai nevoie de atat de mult mentionata legatura cu Isus Hristos, catre care Tatal te-a atras. Daca e o legatura autentica, restul lucrurilor asupra carora iti pui intrebari le vei intelege.
Asadar, catre ce este deja acum in tine vreau sa te indrept.
Nu sunt nici mijlocitor, nici ghid. Este Cine sa fie acestea. Vreau sa fiu doar ceea ce ne-a spus ca suntem, inainte cu secole, Mantuitorul nostru amandurora: lumina lumii. Pentru tine si pentru ceilalti de asemenea.

„Despre credinta” este un taram. Unul in care te invit sa ne plimbam si – daca iti place – sa participi la construirea lui. Un taram care se poate sa te bucure sau sa te manie. Poate chiar il vei parasi la un moment dat. Dar cat timp nu iti produce indiferenta, totul e bine. Indiferenta este singura stare din care nu se poate ajunge niciunde…

Vom putea vorbi „Despre Credinta”, vei putea afla „Cine esti in Hristos”.
Vom bea, daca vrei, o cafea spirituala cu arome tari in cafeneaua „Trezeste-te, crestine!” sau descrie „Caricaturi si caractere”.
Insa cel mai important este sa vezi Usa prin care poti intra in binecuvantarile tale si sa patrunzi prin ea. Sa pasesti pe Cale si sa lasi ca Adevarul sa te umple… Sa accepti Viata asa cum este ea daruita de Hristos si sa te hranesti din Painea si Apa Sa.

Fa oricare din aceste lucruri si le vei face pe toate…

 Despre credinta banner

Save