N

u pot să le acord credit celor care nu cred în prosperitatea pe care ți-o dă Dumnezeu.

Asta pentru că mi se pare că acești creștini nu cred cu adevărat în puterea Lui Dumnezeu, ci mai mult în puterea lor înșile de a se face plăcuți Domnului.

A crede că Dumnezeu te-a binecuvântat deja și a-ți trăi viața bazându-te pe asta Îi deschide poarta Lui Dumnezeu ca să toarne în viața ta ceea ce are pentru tine în acest moment.

Desigur că nu ajunge doar să-ți declari credința în faptul că Dumnezeu te-a binecuvântat cu ceva ca acel ceva să se repeadă automat în viața ta umplând-o. Este nevoie de aportul tău, de lucrarea cu care vii pentru a o completa pe cea a Lui Dumnezeu, care dorește să te bucuri concret de ce ți-a dat. Faptul că declari că ai, dar nu faci nimic inspirat nu te va arunca în brațele prosperitatii. Poate doar în cele ale sanatoriului.

Caci aveti nevoie de rabdare, ca, dupa ce ati implinit voia lui Dumnezeu, sa puteti capata ce v-a fost fagaduit.

Dar ca un prim pas, trebuie să crezi. Pentru că dacă nu crezi, nu vei face nimic. Primești binecuvântarile în viața ta tocmai pentru că tu începi să crezi că ai fost deja binecuvântat și că aceste binecuvântari se concretizează în viața ta pas cu pas.

Apoi e nevoie să acționezi bazându-te pe acest lucru.

De exemplu, dacă lâncezești la un job de doi lei care te plătește cu doi lei pentru o muncă de doi lei, poate că e timpul să te gândești la ceva ce ți-ai dorit de mult să faci. Și care ți-ar aduce satisfacție, dorință de muncă, de a te depăși.

Așadar, în loc să crezi că în viață lucrurile se întâmplă în funcție de capriciile unui dumnezeu imaginat de tine, pe care nu-l înțelegi, sau în răsplata pentru faptele tale bune, tu poți să faci câteva lucruri:

Crede în dragostea divina, în grija Sa care ți-a daruit tot ce ai nevoie, și deja ai crăpat ușa lasându-I Lui Dumnezeu posibilitatea să intervină;

Deschide-te spre gândul abundenței din viața ta crezându-l, și ea se va coborî pe căile știute de Dumnezeu;

Deschide-te spre puterea de Sus care te întărește să faci față provocărilor care vor apărea ca urmare a dorinței Lui Dumnezeu de a te binecuvânta, și le vei aborda cu mai mult curaj;

Fii dispus să te lași inspirat de Sus să cauți căi noi atunci când cele din fața ta par că sunt închise, și atunci vei vedea posibilități de care înainte nu erai conștient.

Și apoi așteaptă cu răbdare.

Logo Despre credinta

Toate acestea înseamna să spui: „Sunt aici și aștept să-mi deschizi ochii și să-mi întărești brațele ca să fac ce trebuie, ce este bine și necesar ca să primesc ce mi-ai dăruit, pentru ca apoi să mă revărs spre alții.”

Dar pentru început întreabă-te cât de mult crezi în dorința Lui Dumnezeu de a te vedea prosper.